ZAVARJA AZ INSTABIL PROTÉZISE?

Egyedülálló miniimplantátumaink megoldást kínálnak erre a problémára!
Hatékony megoldás a műfogsor rögzítésére akár 20 évig!
A legszigorúbb higiéniai normákat alkalmazzuk.

Vagy hívja a +421 904 492 725-ös telefonszámot

Mik azok a miniimplantátumok?

A Fix it miniimplantátumok titánötvözetből készült, kisméretű biokompatibilis csavarok, amelyeket az ínyen keresztül közvetlenül az állkapocsba ültetünk be.
Anyagát kifejezetten az emberi szövetekkel való érintkezéshez fejlesztették ki, nem vált ki allergiás reakciókat.
A technológia és a beavatkozás alacsony költségigénye együttesen kiváló megoldást jelentenek a fogpótlás problémamentes rögzítésére.

A probléma megoldása 20 évre

Gyors és fájdalommentes rögzítés

Nincs szükség műfogsorragasztókra

Újra magabiztosan haraphat

Egyszerű ápolás

Nem sérti meg a fogínyét

A probléma megoldása 20 évre

Gyors és fájdalommentes rögzítés

Nincs szükség műfogsorragasztókra

Újra magabiztosan haraphat

Egyszerű ápolás

Nem sérti meg a fogínyét

Miért válassza a Fix it miniimplantátumokat?

A hagyományos miniimplantátumokat egy vagy több fog elvesztésekor, anatómiailag ép állkapocs esetén alkalmazzák. Ehhez elengedhetetlen, hogy a csontállomány megfelelő minőségű és vastagságú legyen, mivel a hagyományos miniimplantátumok átmérője 3,75 mm vagy ennél több. Amint ezek a feltételek fennállnak, és a fogimplantátumok a megfelelő sorrendben beültetésre kerülnek, bármilyen további nehézség nélkül rögzítik a protézist.

Olyan idősebb páciensek esetében, akiknek az állkapcsa már nem alkalmas a hagyományos implantátumok beültetésére, és akik elutasítják a csontpótlással járó beavatkozásokat, a Fix it miniimplantátumokkal történő fogsorrögzítést ajánljuk. A módszer vékonyabb csontállomány esetén is alkalmas, sebészeti bemetszések vagy varrások nélkül. A gomba alakú miniimplantátumokat beépítjük az állkapocsba, ezáltal stabilizáljuk őket.

Csapatunk

Dr. Kincses Zoltán

– Fogorvos
– Okleveles implantológus
– 20 év tapasztalat

Király Eva

– Konzultáns
– Fogászati higiénikus
– Asszisztens

Katarína Chromá

– Fogtechnikus

Éva Lengyelová

– Asszisztens

A Fix it miniimplantátumok
rögzítésének folyamata

Nem kell hosszadalmas beavatkozásoktól tartania. Az alsó állkapocsba négy miniimplantátumot, a felsőbe hat miniimplantátumot ültetünk be.

Az állkapocsba ültetett titáncsavarok kis gomba alakú fejben végződnek. Ennek a gombának a „házát” egy már meglévő protézisbe illesztjük be. Szervezete nagyobb problémák nélkül képes befogadni az általunk használt miniatűr titáncsavarokat – a csontosodás során biztonságosan összenőnek a csonttal, így biztosítva a maximális kényelmet és a protézis stabilizálását. Ha ön működőképes, jó állapotú protézisekkel rendelkezik, bizonyos körülmények között azok újra felhasználhatók.

A miniimplantátumok beültetése után úgy igazítjuk a protézisét, hogy az implantátum feje pontosan illeszkedjen, és megfelelő vastagságú legyen. Az implantátumok gyógyulása alatt továbbra is használhatja a protézisét – az implantátumok teljes stabilitását azonban csak 3 hónap elteltével garantáljuk.

Referenciák

Mariana Tomkova
Mariana Tomkova
Tovább olvasom
Meg kell dicsérnem a munkatársaikat, ilyen kellemes hozzáállást és érzést egy fogorvosnál sem fog megtapasztalni. Nagy köszönet mindenkinek. Ne habozzon.
Marta Danielova
Marta Danielova
Tovább olvasom
Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm az egész csapatnak.
Előző
Következő

Vagy hívja a +421 904 492 725-ös telefonszámot

Egyeztessen INGYENES első konzultációt

A konzultáció díjának szokásos mértéke 30 euró.

A legszigorúbb higiéniai előírásokat betartva dolgozunk, a járványügyi helyzettel kapcsolatos összes intézkedést betartjuk. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

*Az űrlap elküldésével hozzájárul a személyes adatai kezeléséhez.