Szolgáltatásaink

Műfogsorrögzítés miniimplantátumokkal

Hatékony megoldás a műfogsor rögzítésére akár 20 évig! Maximális kényelmet és stabilan rögzített műfogsort garantál.

Ha önnek más megoldani kívánt problémája van, további szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésére.

Implantátumok

Hagyományos fogászati implantátumok

Olyan páciensek számára alkalmasak, akik elvesztették a fogukat. A hagyományos fogászati implantátum titánból készül, nem vált ki allergiás reakciókat, és 100%-ban szövetkompatibilis, így tökéletesen pótolja a hiányzó foggyökeret. A fogászati implantátumok a páciens csontállományába finoman beültetett titáncsavarok. A gyógyulás után titánfelépítmény kerül az implantátumokra kerámia vagy fém-kerámia koronával.

Foghídrögzítés

A fogak négy vagy hat hagyományos implantátumhoz rögzíthetők, a beavatkozás jellegétől és a páciens állapotától függően.

Megelőző fogászat

Segít megelőzni a fogszuvasodást, de ha már bekövetkezik, időben kezeli. Eltávolítja a szuvasodást okozó anyagokat, és töméssel helyettesíti őket. Gondoskodik a fertőtlenítésről, és megakadályozza, hogy a fertőtlenítés elérje a fogideget.

Fogsebészet

Hatékonyan kezeli a veleszületett rendellenességeket, ezenkívül a szerzett megbetegedések kezelésével is foglalkozik, amelyek műtéti beavatkozással gyakran a teljes esztétikai és funkcionális rehabilitációig helyreállíthatók.

Szájhigiénia

Mindenki olyan sokáig szeretné megőrizni saját fogsorát, ameddig csak lehetséges, és éppen erre szolgál a foghigiéné. Nagyon fontos, ha például parodontitisben szenved, vagy fogorvosi vizsgálatra készül, de a megelőzésben is kulcsfontosságú szerepet játszik.

Amennyiben felkeltették érdeklődését a szolgáltatásaink, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot